over ons

Wij beschermen jouw binnenruimtes.

Net als onze technologie zijn wij proactieve probleemoplossers en wij geloven dat ons werk nooit af is.

Airgenics brengt jou technologie met integriteit en een geschiedenis van bijna 100 jaar innoveren

Wij zijn vastberaden in ons streven naar perfectie

Net als onze technologie zijn wij proactieve probleemoplossers en wij geloven dat ons werk nooit af is.

Al sinds 1924 vooruitstrevend in de strijd tegen ziekteverwekkers in de lucht en op oppervlakken.

Met behulp van onze technologie die ontwikkeld is voor gebruik in de ruimtevaart, zijn de normen voor de kwaliteit van de binnenlucht en van oppervlakken veranderd.

Wij hebben aangedrongen op beleid dat in de eerste plaats rekening houdt met het welzijn van gezinnen, studenten, klanten, werknemers en het milieu.

Onze missie: gezonde lucht voor iedereen

Onze toewijding tot het creëren van de zuiverst mogelijke binnenruimte gaat verder dan dit moment in de tijd – het is tientallen jaren van laboratoriumtests, het is iteratie na iteratie van onze apparaten. De resultaten spreken voor zichzelf.

Integriteit

Wij hechten bijzonder veel belang aan transparantie en doeltreffendheid. Wij voegen daad bij woord en brengen je bewezen kwaliteit

expertise

Alles wat wij doen is gestoeld op jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Dit is de hoeksteen van onze filosofie. Wij delen al onze kennis zodat iedereen er wijzer van wordt.

Community

Niets is belangrijker dan een betrokken community. Er zit een immense kracht in een groep mensen met gelijkaardige idealen die streven naar een gemeenschappelijk doel.

Wij zijn toegewijd aan onze klanten en hun gemeenschappen

Vertrouwd door leiders in de industrie, hebben wij partnerschappen opgebouwd die onze toewijding delen om ziekteverwekkers te bestrijden en de kwaliteit van de binnenlucht voor iedereen veilig te stellen.

Het is een eer om onze klanten gemoedsrust
te bieden

Wij begrijpen dat onze dagelijkse individuele vrijheid van onschatbare waarde is en dat onze klanten de mogelijkheid verdienen om vol vertrouwen te leven. 

klaar voor de zuiverste lucht?

Ontdek de perfecte op maat gemaakte oplossing.

Door te registreren gaat u akkoord met de manier waarop uw gegevens worden verwerkt volgens ons Privacy Beleid