KAntoor & handelspanden

De zuiverste lucht in een gezonde zaak.

Klanten verwachten dat de lucht die ze inademen en de oppervlakken die ze aanraken in jouw zaak vrij zijn van virussen en bacteriën. Hetzelfde geldt voor werknemers, die van hun werkgever verwachten dat hij hun gezondheid op kantoor optimaal beschermt

WERKNEMERS WERKGEVERS KLANTEN MANAGERS genieten van de beste bescherming dankzij AirGenics.

Een proactieve oplossing

Aangezien nieuwe klanten virussen en bacteriën in een ruimte kunnen introduceren elke keer dat ze uw zaak betreden voor een aankoop, is het niet voldoende om uw locatie sporadisch te reinigen.

Een luchtreiniger die de lucht actief helpt ontsmetten is een comfort voor de hygiëne in uw zaak en de gezondheid van uw klanten en werknemers.

altijd beschermd
op het werk

Het onder controle houden van infecties en het beschermen van uw kantoor tegen virussen en een slechte binnenluchtkwaliteit is momenteel de grootste zorg van uw werknemers.

De binnenlucht die u inademt kan tot 5 keer meer vervuild zijn dan de lucht buiten het gebouw. Ervoor zorgen dat u een effectieve manier hebt om dit te beheren en om te voorkomen dat virusinfecties zich verspreiden, is een uitdaging die door alle bedrijfstakken samen kunnen aanpakken.

Wat zijn de voordelen voor jouw zaak?

Onze apparaten vullen de binnenlucht met veilige virusneutraliserende moleculen die door de ruimte circuleren en onmiddellijk ziekteverwekkers opsporen en onschadelijk maken, ongeacht de grootte van de deeltjes. 

Verbeterde hygiëne

Dankzij de actieve oppervlaktereiniging van onze toestellen geniet je van optimale hygiëne in jouw zaak of kantoor.

gemoedsrust voor je klanten

Wanneer je klanten weten dat jij voor ze zorgt en ze de zuiverste luchtkwaliteit aanbiedt, kunnen ze zonder zorgen genieten van de winkelervaring.

minder ziekteverzuim

Gezondere binnenlucht leidt aantoonbaar tot minder ziekte onder het personeel, een beter algemeen welzijn en betere prestaties.

Zit je nog met vragen of wil je een offerte?

Reserveer een bezoek met onze luchthygiëne specialist en ontvang een op maat gemaakte offerte.

Openingsuren

Maandag - Vrijdag

telefoon

+32 479 95 94 07

kantoorlocatie

Hanswijkstraat 42,
2800 Mechelen

email

support@airgenics.be

Door te registreren gaat u akkoord met de manier waarop uw gegevens worden verwerkt volgens ons Privacy Beleid