evenementen

de gezondste lucht op uw event.

Natuurlijk wil u dat de bezoekers van uw event locatie geen risico lopen op een besmetting tijdens hun bezoek. AirGenics biedt hier dankzij innovatieve technologie een doeltreffende oplossing voor, die bovendien enorm gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is. 

zonder zorgen focussen op de main act

Tijdens een event wil je geen afleiding door gezondheidsrisico’s, maatregelen en andere storingen die de flow van de presentaties van je klanten doorbreken, of dat nu een voorstelling, trouwfeest of dance-event is. De focus ligt volledig op de experience van de bezoekers. 

Daarom is het van cruciaal belang hun gezondheid zo goed mogelijk te beschermen. Deelnemen aan een event betekent immers dat je jezelf blootstelt aan heel wat pathogenen van andere mensen. 

AirGenics ondersteunt jouw gezondheid door deze pathogenen proactief uit te schakelen. Op die manier bieden wij de snelste en meest doeltreffende oplossing op de markt inzake luchtfiltratie. Ook helpt onze oplossing besmettingen te voorkomen tussen bezoekers van je event.

Zorgeloos op de dansvloer

Ook in clubs of op andere sociale gelegenheden is het risico op besmetting zeer acuut. Deze gevoelige sector komt dan ook vaak in het vizier wanneer er meer besmettingen geregistreerd worden.

Wij bieden een doelgerichte oplossing aan. Net zoals voor elk feest een duidelijke en doordachte planning essentieel is, is het logisch dat je de best mogelijke gezondheidscondities wil garanderen in de ruimte waarin je mensen samen brengt. Wij bieden jou deze zekerheid, met behulp van spitstechnologie die jouw klanten en ruimtes maximaal beschermt.

Wat zijn de voordelen voor jouw zaak?

Naast de vele voordelen voor jouw persoonlijke gezondheid, bieden we ook bescherming aan de hele community.
Dit maakt van jouw eventlocatie een veilige en gezonde haven voor iedereen.

Verbeterde hygiëne

Dankzij de actieve oppervlaktereiniging van onze toestellen geniet je van optimale hygiëne op jouw event.

gemoedsrust voor je klanten

Wanneer je klanten weten dat jij voor ze zorgt en ze de zuiverste luchtkwaliteit aanbiedt, kunnen jullie zonder zorgen focussen op de beleving van het event.

pollen & allergenen

Heb je klanten met allergenen? Ook zij kunnen nu zorgeloos aanwezig zijn op je event dankzij de proactieve luchtzuivering van onze toestellen.

Zit je nog met vragen of wil je een offerte?

Reserveer een bezoek met onze luchthygiëne specialist en ontvang een op maat gemaakte offerte.

Openingsuren

Maandag - Vrijdag

telefoon

+32 479 95 94 07

kantoorlocatie

Hanswijkstraat 42,
2800 Mechelen

email

support@airgenics.be

Door te registreren gaat u akkoord met de manier waarop uw gegevens worden verwerkt volgens ons Privacy Beleid